Jump to content

Search the Community

Showing results for tags ' android auto'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Ford SYNC 3 Support Discussion
    • SYNC 3 General Discussion
    • SYNC 3 Applink & Technical Assistance
    • SYNC 3 Cell Phones & Technical Assistance
    • SYNC 3 Media Players & Technical Assistance
    • SYNC 3 Voice Command, Control Tips & Technical Assistance
    • SYNC 3 Navigation & Technical Assistance
    • SYNC 3 My Ford Mobile
    • SYNC 3 My Ford Touch
  • Ford SYNC 1 & 2 Support Discussion
    • SYNC 1 & 2 General Discussion
    • SYNC 1 & 2 Applink & Technical Assistance
    • SYNC 1 & 2 Cell Phones & Technical Assistance
    • SYNC 1 & 2 Media Players & Technical Assistance
    • SYNC 1 & 2 Voice Command, Control Tips & Technical Assistance
    • SYNC 1 & 2 Navigation & Technical Assistance
    • SYNC 1 & 2 My Ford Mobile
    • SYNC 1 & 2 My Ford Touch
  • Ford SYNC Community
    • Welcome to the Ford SYNC Owner Forum!
    • Ford Super News Ticker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. So I just got an escape running v3.0 18093. When I plug in my phone via USB android auto runs on my phone and says connected to the escape. The screen in the vehicle flashes a couple times and tries to display maps, sometimes will show navigation for 5 seconds or so before it flickers again and the suv acts like no phone is connected via USB but my phone still says android auto is running and connected. Please help. It's not a USB cable issue, and I have a flash drive in the mail because wifi updates don't work either no matter how good of a signal I can provide. Again please help
×