Jump to content
  • Welcome!

    Welcome to the Ford SYNC Forum!  Please sign in here or create an account here.



Recommended Posts

I was informed that I have a new update. But when I follow the directions and plug it into my radio, I get "File not Found". It seems from all the info on the web this problem has been around for years. I cant beleive Ford hasnt fixed it yet. Is there any fix? By the way I have a 2012 F2 50 with sync with voice activated navigation

Edited by jjcooler

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you sure you have the USB properly set up?  I would check the setup and try again.

 

One thing to note if you have an iPhone.  Updating to 4.6 will break the ability to use Siri.  I don’t know if Android phones have a similar problem with their digital assistant.  I had to roll back 2 vehicles to 4.4 to get back the old functionality.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you are putting the files and folders on a USB 2 flash drive, not a USB 3 drive... there can be issues there.

there are 2 files, and one folder

also , make sure there is nothing else on it... and it's formatted as fat32 or exFAT

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will have to check if it’s two or three I’m not sure about that. But yes there’s nothing else on the drive and it’s formatted as fat32

Share this post


Link to post
Share on other sites

it might be 3... it's been a few years since I've done that...

like I said, make sure it's USB 2, not 3.... I've tried a few USB3s that I have, and none work... so I always use a USB 2.... slower but it works.

 

Sync 2 can be very picky....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Custom Search

×